P.E.R.A. Podcast Episodi 3: "Els nanos catalans" parlant sobre el Cubesat de la Generalitat i Sateliot

 



Avui us presentem el 3er episodi dels podcasts de P.E.R.A., a on tenim els invitats perfectes pel 19 de març , i es que demà es llença el primer Cubesat promogut per la Generalitat de Catalunya i la seva iniciativa de Newspace, amb l'empresa Sateliot, i hem tingut el plaer de poder xarrar amb ells per que ens expliquesin més coses.


L'agenda d'avui per veure o sentir es:

- Una molt interessant entrevista al Jaume Sanpera, CEO & Founder de Sateliot, a on ens explica els seus orígens com emprenedor, i com es la seva aposta per l'espai amb Sateliot.




- Veureu l'animació de com serà el llençament de la nau Soyuz que llençarà el Cubesat "Enxaneta", entre molts altres, demà a les 7 del matí. Vídeo de l'empresa de llençaments GK Launch Services.



- Part de l'equip de Newspace de la Generalitat ens explicarán el proyecte en general i els nervis que estan pasant en la jornada prèvia al llençament.


- I per acabar, amb permís de Sateliot, us hem posat la roda de premsa del Jaume Sanpere, ja que trobem que es, a més a més, una presentació molt didàctica del Newspace.



Youtube



Podcast (en distribució a tots els principals podcast catchers d'audi)