2on Congrès Divulgatiu de les Tecnologies Newspace dins de la Setmana Mundial de l'Espai


El  2on Congrés Divulgatiu de les Tecnologies Newspace de Ponent Aerospace es durà finalment a terme dins de la Setmana Mundial de l'Espai, World Space Week, el dissabte 9 d'octubre i serà una jornada online desde les 11 del matí que constarà dels següents continguts:

Avanç preliminar de presentacions:

- Presentació de P.E.R.A. i el nou Laboratori PERA LAB del Parc Científic de Lleida, a càrrec d'Andreu Ibàñez, fundador de PERA.


- Presentació a càrrec de Jaume Bonet, President de la la URE (Unión de Radioaficionados Españoles) secció de Lleida, que ens presentarán temes relatius a l'espectre radioelectric.


- Presentació del Treball de Recerca sobre Ground Stations (GS) dels estudiants del Institut Torrevicens de Lleida, desenvolupats amb la col.laboració de PERA i els Laboratoris TIC del Parc Científic de Lleida, seu de Ponent Aerospace.


- Presentació del membre de PERA i estudiant d'Aeronàutica Mario Morales sobre
"Alzando el vuelo en Marte: Como la exploración espacial apuesta por rovers voladores"


- Presentació del projecte becat per Google GSoC a la plataforma Liquid Galaxy del membre fundador de PERA, Albert Morea, i estudiant d'astronautica a l'UPC: "Orbit Satellite Visualizer"
- Presentació del projecte becat per Google GSoC a la plataforma Liquid Galaxy de l'estudiant Octàvio Müller, de l'Universitat de Facens, Brasil, "Image Satellite Visualizer". Presentació a càrrec de la Judith Satorra, membre de Ponent Aerospace.- "Aplicando Inteligencia Artificial a los rovers marcianos", Moisés Martínez, PhD Inteligencia Artificial y colaborador del Liquid Galaxy LAB.