Nous projectes Newspace becats per Google col.laborant amb el Liquid Galaxy project

 

El projecte Liquid Galaxy, amb seu als Laboratoris TIC del Parc Científic de Lleida, han obtingut per desè any la confiança de Google per a atorgar beques d'estiu a estudiants dins del seu programa Google Summer of Code.

Durant els tres mesos d'estiu 10 estudiants i un equip de 30 mentors, treballaran els projectes que el Liquid Galaxy ha estat preparant des del passat gener. L'import global que rebran els estudiants estarà al voltant dels 50.000€, aquest està determinat per la durada del projecte i pel país de residència.

Quatre projectes relacionats amb visualitzacions Newspace han estat elaborats conjuntament amb  P.E.R.A., i les diferents aplicacions seran presentades al nostre proper i ja tercer congrés a la tardor:

Visualització del projecte TinyGS
Programa d'escacs jugat a través de nano satel.lits, com es jugaba abans amb cartes.
Amb la col.laboració de Hydra-Space, startup Newspace partner de Ponent Aerospace.Aplicació d'IA i visualització al Liquid Galaxy sobre futures collision de satel.lits i brutícia espacial.Liquid Galaxy SatNOGS Visualization Tool (LG S.V.T.)
Visualització de dades del projecte SatNOGS, amb el qual vem desenvolupar la nostra Ground Station, amb la col.laboració de: